ksss nyheter

 • Jesper trögstartad på VM i Laser

  2015-07-05 - Träning/Elit, OS

  Krigar in i guldfleetet som 22:a båt. 19 poäng upp till topp tio. Som brukligt bjuder Kingston, Ontario Lake på luriga vindförhållanden med sitt puffiga och stråkiga mönster.

 • Tungt avslut på EM i 470 för Anton och Fredrik.

  2015-07-04 - Träning/Elit, OS

  Inga seglingar sista dagen för revanschen. Det känns rent ut sagt, bedrövligt, säger Anton och Fredrik efter dålig segling i det lätta registret.

 • Björn Hansen kung av Marstrand – slår rekord i antal raka segrar

  2015-07-04 - Matchracing

  Ja, det blev en seger till.Och därmed rekord i antal raka segrar i Stena Match Cup Sweden.

 • KSSS Blogg: Bästa ÅF Offshore Race hittills!

  2015-07-03 - ÅF Offshore Race, KSSS Blogg

  Som ordförande för KSSS så är det naturligtvis mitt jobb att vara ständigt tillskyndade för den verksamhet vi bedriver. Om jag hävdar att det här var det bästa ÅF Offshore Race hittills vågar jag doc ...

 • Sammanfattning

  2015-07-02 - ÅF Offshore Race

  Årets ÅF Offshore Race är över. Maxi 909 Humlan från Mariefred passerade mållinjen som sista båt nu på torsdagsmorgonen. Det blev ett relativt enkelt race utan hårda vindar, utan regn, ett skönt race ...

 • Dagen efter

  2015-07-02 - ÅF Offshore Race

  På torsdagsmorgonen vaknade Sandhamn till en strålande sommarmorgon och en väderprognos som lovar temperaturer över 30 grader. Några minuter efter klockan sju gled Humlan över mållinjen som sista båt ...

 • Bugia Bianca och Pac-Man vann ÅF Offshore Race

  2015-07-02 - ÅF Offshore Race

  Årets ÅF Offshore Race är avgjort. Bugia Bianca från Västerås vann den stora mästerskapsklassen (ORCi) medan Pac-Man från Stockholm tog hem segern i breddklassen (SRS).

 • Mithril vann Shorthanded

  2015-07-01 - ÅF Offshore Race

  Henrik Borg och Anna Drougge höll för favorittrycket och vann shorthandedklassen i Henriks One Off-båt Mithril

Visa fler nyheter

Kungliga Svenska Segel Sällskapet, KSSS, är Sveriges största och äldsta segelsällskap. Det grundades 1830 och ca 5 000 medlemmar.

KSSS arrangerar läger, junior- och elitträning samt eskadersegling. Vi är även en av de ledande kappseglingsarrangörerna i Sverige. Bland kappseglingarna är ÅF Offshore Race (f.d. Gotland Runt) den mest kända, som även är en av världens största havskappseglingar.

Läs Ordförande Staffan Saléns blogg här: Blogg

Artemis Racing deltar i America’s Cup World Series och RC44 Championship Tour. Artemis Racing seglar för Kungliga Svenska Segel Sällskapet (KSSS).