Välkomna

Välkomna

Välkomna till KSSS Seglarforum på Allt för sjön torsdag 9 mars 2017

Kungliga Svenska Segelsällskapet, Söderberg & Partners och Allt för sjön hälsar dig välkommen som VIP-gäst till årets Seglarforum i samband med båtmässan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi startar torsdag 9 mars kl. 15:30. Vi belyser det som är viktigt inom svensk segling 2017 – men bjuder också på mer personliga berättelser.

Vi håller till i mässans konferensdel, sal K1. 15:30 inleder vår huvudsponsor Söderberg & Partners med att bland annat berätta om deras satsning på ungdomar i projektet Summer Camp. Kl 16:00 startar seglarforumet där vi har följande program:

  • Stefan och Cina Linder gjorde det många drömmer om. De köpte en båt, tog ledigt ett år och seglade till Västindien med sina två tonårsbarn Max och Amanda. Nu berättar de om sina upplevelser och ger tips till alla som går i samma tankar.
  • Vart går utveckling? Får vi snart se svängkölar på familjeseglare? Eller seglar alla flerskrov i framtiden? Yachtdesigner Stefan Qviberg, Anna-Lena Elled, chefredaktör Search Magazine och Jimmy Hellberg, ÅF Offshore Race-vinnare och ledamot i SSF:s tekniska kommitté, diskuterar runt utveckling och framtidens båtar.
  • KSSS landslagsseglare berättar om OS i Rio och om deras satsning mot OS i Tokyo 2020. Även förbundskapten Magnus Grävare är med.
  • Det blir också prat om America's Cup – och Youth America's Cup. Samt om Gotland Runt/ÅF Offshore Race som firar 80-års jubileum 2017 och om KSSS kappseglingar under kommande säsong. Och mycket mer…

Vi håller på i cirka två timmar och efteråt bjuder vi på vimmel och en förfriskning för att inviga seglingssäsongen 2017.

Seglarforumet är kostnadsfritt för dig som KSSS VIP-gäst och de som anmäler sig till forumet går även in gratis på båtmässan under torsdagen 9 mars (kl 11-19). Du blir avprickad vid entrén till forumet.


Anmälan

Partners

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2017-02-20