Kappsegling

Matpaket och boende

Behöver du boende och mat under våra regattor finns dels KSSS Läger på Lökholmen men även Sandhamn som kan erbjuda det mesta. Information om Sandhamn finner du bäst på www.destinationsandhamn.se

Lökholmen allmänt

Boendet är på Lökholmens lägeranläggning och är, som säkert flera av er vet, enkelt och man får ta med egna lakan alt sovsäsäck. Tänk på att ta med örngott även om ni har sovsäck. Toaletter och duschar finns inte i husen utan i en närliggande barack. Barackernas namn står på Livbojen på varje barack.

Ankomst och avfärd

Ni har tillgång till boendet inte tidigare än kl 15.00 dagen ni har bokat och så måste ni lämna barackerna kl 12.00 på avfärdsdagen. Vänligen respektera dessa tider då vi har ofta andra bokningar att ta hänsyn till. Husen skall lämnas ursopade och tömda på sopor som lämnas i containerna på ön.

Mat

Trollgårdens Café håller öppet under regattorna 07:00-08:30 och 11:30-22:00, där man kan äta både frukost och lunch. På kvällarna serveras lättare rätter och de innehar rättigheter för öl och vin.Vid regattorna kan det bli en del köbildning vid betalning så kontanter eller förköp är att rekomendera. Det går även att boka lunchpaket (segenas.matsal@hotmail.com)  men då behöver man vara ute i god tid innan regattan.

Betalning och Bokning

Bokning av boende sker till bokaboende@ksss.se som skickar tillbaka bekräftelse och belopp för förskottsbetalning. Betalningen sker till KSSS bankgiro 160-2861. Glöm inte att skriva vad betalningen är för samt ert namn. 

Prislista boende på Lökholmen    
 
Pris per säng
Lägerområdet      
Juniorhus/Rum max 7p
200 SEK
Instruktörshus/Rum 3p
250 SEK
       
Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2014-05-14