Kappsegling

Information

Välkommen till KSSS Regionkval Optimist

Vi på KSSS hoppas att du kommer att uppleva en rolig helg med oss!Här kommer information om regattan för att underlätta för dig som seglare när du kommer till KSSS.

Titta även på bifogad karta för att se var du hittar lastning jolle, plats hamnplan, parkering mm.

Funktionärer är på plats för att guida dig när du kommer till Saltsjöbaden och KSSS.

Till KSSS:

När stora vägen delar efter trafikljus och bro. Följ vägen till vänster och skyltar KSSS.

Avlastning jollar:

För att avlastning och packning av jollar ska gå så smidigt som möjligt kommer detta att ske dels vid Saltsjögränd parkeringen vid tågspåret, dels vid Hotellvägen/inre hamnplan KSSS område. Det kommer inte att vara tillåtet att åka in med bil på inre hamnplanen annat än för att lasta jollar resp sjösätta följebåtar. Jollarna kärras till sina platser på stora hamnplan. Följ funktionärernas information och skyltning.

Båtplatser hamnplan:

På hamnplan är det skyltat var du ska stå.  KSSS har samtidigt seglarskola så respektera angivna platser.

Följebåtar:

Följebåtar sjösätts på KSSS område. Trailerparkering är på Saltsjöbadens Slalomklubbs parkering. Följ skyltningTa med trailerlås!Båtarna ska nattetid ligga i KSSS lagun inre hamn, bryggnockar/pir vid yttre hamn samt brygga framför restaurang Aqua. Se karta.

Bilparkering:

Stora parkeringen Saltsjögränd samt att vi från kommunen fått tillstånd att parkera utmed Saltsjöpromenaden. Följ skyltning samt se karta för mer information.För parkering på Saltsjöpromenaden krävs p-lapp i bilen - hämtas på regattaexpeditionen.

Omklädning:

I KSSS omklädningsrum finns toalett, dusch och bastu (kod 1066). Det finns även toaletter i klubbhuset. Lämna inte väskor i omklädningsrummet när ni seglar.

Cafe:

Cafeteria kommer finnas i sjövillan.

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2014-06-11