Kappsegling

Information

Vi på KSSS hoppas att du kommer att uppleva en rolig helg med oss!
Här kommer lite information om regattan för att underlätta för seglare och föräldrar när ni kommer till KSSS.

Titta även på bifogad karta, klicka här , för att se var du hittar lastning jolle, plats hamnplan, parkering mm. Funktionärer är på plats för att guida dig när du kommer till Saltsjöbaden och KSSS.

Till KSSS:

När stora vägen delar sig efter trafikljus och bro, följ vägen till vänster och skyltar KSSS.

Avlastning jollar:

För att avlastning och packning av jollar ska gå så smidigt som möjligt kommer detta att ske dels vid Saltsjögränd parkeringen vid tågspåret, dels vid Hotellvägen/inre hamnplan KSSS område. Det kommer inte att vara tillåtet att åka in med bil på inre hamnplanen annat än för att lasta jollar resp sjösätta följebåtar. Jollarna kärras till sina platser på stora hamnplan.
Följ funktionärernas information och skyltning.

Båtplatser hamnplan:

På hamnplan är det skyltat var du ska stå.

Följebåtar:

Följebåtar sjösätts på KSSS område. Trailerparkering är på Saltsjöbadens slalomklubbs parkering. Följ skyltningen när ni sjösatt.
Ta med trailerlås!
Båtarna ska nattetid ligga i KSSS lagun inre hamn, bryggnockar/pir vid yttre hamn samt brygga framför restaurang Aqua. Se karta.

Bilparkering:

Stora parkeringen Saltsjögränd samt att vi från kommunen fått tillstånd att parkera utmed Saltsjöpromenaden. Följ skyltning samt se karta för mer information.
För parkering på Saltsjöpromenaden krävs p-tillstånd som skall placeras synligt i bilens framruta - hämtas på regattaexpeditionen eller printa denna lapp.

Omklädning:

I KSSS omklädningsrum finns toalett, dusch och bastu. Det finns även toaletter i klubbhuset och i sjövillan. Lämna inte väskor i omklädningsrummet när ni seglar.

Cafe:

Cafeteria finns i sjövillan.

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2015-04-27