Kappsegling

Förbeställ frukost och mat

Även i år har ni möjlighet att förbeställa frukostpaket och mat färdig att hämta upp på Ankaret i Sandhamn för att ta med ut på Sandhamn Open.

This year you can order breakfast and food, ready to pick up in Sandhamn to go during Sandhamn Open.

Frukost:

1. Frukostpåse
Färskpressad apelsinjuice, stor ost - och skinkbaguette, minicroissant och en stor kaffe. 80kr

Lunch & middag:

Följande goda seglarlådor finns att beställa, och kommer i plastlåda som går att äta direkt ur, servett och plastbestick medföljer.

1. Seglarlåda – lax
Varmrökt lax med potatissallad och grönsaker 100 kr

2. Seglarlåda – makrill
Varmrökt makrill med potatissallad och färska grönsaker 80kr

3. Seglarlåda – mix
Varmrökt makrill, rökt lax, laxfenor, potatissallad ochfärska grönsaker. 120 kr

4. Seglarlåda – rostbiff
Rostbiff, potatissallad och färska grönsaker 80 kr

Maträtterna är portionsförpackade, med en hållbarhet på 2-3 dagar i kylskåp och behöver ej värmas

Ankarets seglar-wraps:

Följande matiga wraps finns att beställa. De kommer inplastade och väldigt smidiga att tex äta vid kappseglingen under gång:

Caesar-wrap
Kyckling, bacon, sallad och caesardressing. 75 kr

Kyckling & curry
70 kr

Skagen-wrap
med vår egen skagenröra på handskalade räkor. 85 kr

Rostbiffwrap
med rostad lök och potatissallad. 75 kr

Du gör enkelt din beställning genom att skicka ett mail till: ankaretsandhamn@gmail.com

Vänligen ange tydligt antal portioner av respektive rätt/frukostpåse och vilken dag och tid du önskar hämta uppmaten. Bifoga även dina kontaktuppgifter inklusive telefonnummer, du får därefter en bekräftelse på din beställning av oss via mail.

Maten hämtas upp och betalas kontant eller med kort hos Ankaret (intill"Sandhamns Värdshus" längs hamnpromenaden).

Vi behöver ha din beställning snarast möjligt, och senast 2 dagar innan du önskar hämta upp den.

Beställningen är bindande.

Vi ser fram emot din beställning och önskar er lycka till i Sandhamn Open

Sara med personal, Ankaret.

Ladda ner som PDF

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2014-05-28