Kappsegling

Välkommen

Varmt välkomna till KSSS återintroduktion av Sandhamnsregattan; Mästerskapsveckan i Sandhamn där vi i år genomför SM i X-35, Drake, A22 samt Smaragd. Detta första år har vi nöjet att ha Nautiska som huvudsponsor och vi seglar i "Nautiska Sandhamnsregattan". Genom Nautiska får vi möjligheten till ett generöst prisbord och en trevlig social inramning. Vi har även glädjen att välkomna klockmärket Sjöö & Sandström som med-partner till regattan. Genom Sjöö & Sandström har vi dels lyckats få till en "tracking" lösning för samtliga klasser, samt att Sjöö & Sandström även bygger vidare på prisbordets tilltalande innehåll.

Vi är enormt glada att ni väljer att delta i denna nyintroduktion av en återkommande Mästerskapsregatta, alltid i vecka 32 i Sandhamn!

Sjösättning, bogsering samt parkering av trailer kan arrangeras från Bullandö marina. Sjösättning sker till egen kostnad (där Sv.Drakklubb dock valt att bjuda sina medlemmar på denna kostnad).

Utbogsering från Bullandö arrangeras av KSSS onsdag kl 12.00 och 16.00  Bogsering tillbaka till Bullandö sker på söndag förmiddag enligt information i Sandhamn.
Obligatorisk anmälan till regatta@ksss.se

Hamnplatser i Sandhamn/Lökholmen kommer finnas reserverade för de tävlande båtarna X-35/Drake i Sandhamn och Smaragd/A22 på Lökholmen. Tenderbåtar endast Lökholmen.
Frågor sandhamn@ksss.se

Vi ser fram emot att välkomna er alla till Sandhamn för Nautiska Sandhamnsregattan!

Seglarhälsningar,

KSSS Kansli samt Bankappseglingskommittéen

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2014-08-07