Kappsegling

Funktionär 2016

Välkommen till regattasäsongen 2016

Bra länkar:
Anmälningar
Regattaschema
Kontakt: regatta@ksss.se

FUNKTIONÄR 2016 – kort & snabb info

Anmälningar

Anmälan till alla våra regattor görs enbart via webben och är viktigt - för dig och för oss - för att kunna säkerställa god kommunikation: Anmäl dig här
Efter anmälan skickas en bekräftelse ut.

KSSS Regattor 2016

En lista över våra regattor 2016 finns här.

Måltider

Till alla våra regattor försöker vi äta gemensam frukost. Då har vi även genomgång inför ”dagens segling”.
I samband med frukost finns det oftast även möjlighet att göra sitt egna lunchpaket, alternativt finns de redan klara. Beroende på typ av regatta och var regattan seglas.
After Sail är något vi försöker genomföra på samtliga regattor och i samband med vissa andra regattor har vi även middag.
Undantaget är ÅF Offshore Race som har ”egen” info separat.
KSSS tillhandahåller mat för de dagar man är tillskriven uppdrag.

Kläder

Likt tidigare år tillhandahåller KSSS piké för alla funktionärer. Säsongens färg är grå med snyggt tryck. De som är med på minst tre regattor under året 2016 får en snygg vit väst.

Traktamente

Traktamente betalas ut när det inte finns möjlighet till uttalad gemensamma måltider. Kan man inte närvara vid samling så utgår det inte traktamente som kompensation.
Utlägg för boende skall vara klart innan regattan startar Ersättning betalas inte ut för fast boende eller båtplats på Sandhamn/Lökholmen.
Ersättning och traktamente beslutas av seglingsledare och/eller projektledare för regattan. KSSS tillhandahåller traktamente och utlägg för de dagar man är tillskriven uppdrag.

Tidplan

Inför en regatta skickas det ut en bekräftelse på deltagande som även innehåller tider, samlingar,seglingsföreskrifter och annat som kan vara bra att ha.
All korrespendens förs via mail och mailadressenär: regatta@ksss.se

Avslutning

Alla kappseglingssäsonger skall avslutas med engemensam funktionärsmiddag. Du kommer att få en inbjudan om du deltagit i minst två regattor.

Utbildningar 2016

En lista över våra utbildningar för 2016 finns här.

 

VÄLKOMNA!

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2015-03-06