Bliz Active Eyewear

Bliz Active Eyewear

Bliz Active är ett svenskt varumärke som ägs av Future Eyewear Group Sweden AB. Future grundades 1984 och är idag Skandinaviens ledande företag inom sol-, sport- och läsglasögon.

Bliz Active är sedan 2015 KSSS nya officiella leverantör och sponsor av eyewear.

Som KSSS medlem har du nu möjlighet att handla Bliz Active-produkter till ett rabatterat pris. Bliz erbjuder hela 25% rabatt vid köp av sport-, sol- och skidglasögon. Keep Focused with Bliz Active Eyewear.

Beställning av glasögon för KSSS medlemmar:

  1. Besök www.blizeyewear.com
  2. Välj produkt/produkter
  3. Ange rabattkod som du mottagit från KSSS digitala medlemsutskick i oktober 2015 och fyll i det i kassan
  4. Få 25% rabatt


Future Eyewear Group Sweden AB startades i Göteborg 1984 som en hobbyverksamhet och företaget har under åren växt till en koncern med dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Varje år distribueras över 3 miljoner sol-, sport-, läs-, och skidglasögon. Future är nu ledande inom sitt segment i de nordiska länderna. I företagets portfölj återfinns många välkända varumärken vilket bland annat innefattar Bliz, Dr Zipe och Prestige. Future har sitt säte i Skandinavien och finns representerade i flera länder runt om i världen.

Under 2007 lanserades varumärket Bliz och idag har detta märke tre grenar; Bliz Polarized, Bliz Active och Bliz Goggles. Varumärket har sedan dess start vuxit exceptionellt och tagit stora marknadsandelar mycket på grund av produkternas höga kvalitet och teknikalitet. Bliz är även unikt på marknaden med sin svenska design och höga flexibilitet, vilket tilltalar både elitidrottare samt människor som lever ett aktivt och hälsosamt liv. Bliz Active har sin kärna i sporter som exempelvis längdskidåkning, cykling och löpning.

Sponsring och samarbeten är viktigt för företaget och idag återfinns bland annat svenska, norska och finska längdskidlandslagen, svenska skicross och alpinlandslagen samt cykellaget Team Bliz-Merida bland de team Future är med och sponsrar. Vid skid-VM i Falun tog ambassadörer för Bliz hela 21 medaljer!

Vill du läsa mer om Future och Bliz, besök www.future.se.

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2015-05-15