Svenska Sjö

Svenska Sjö

Svenska Sjö är försäkringspartner till KSSS

Svenska Sjö som sedan starten 1967 är de ledande specialisterna på båtförsäkring fördjupar nu sitt samarbete med KSSS, en av våra huvudägare. Samarbetet innebär att Svenska Sjö blir ny försäkringspartner vid alla KSSS regattor och det ger dig som medlem i KSSS direkta fördelar:

Resultatbonus för kunder och klubbmedlemmar

Under 2015 har Svenska Sjö delat ut 1,4 miljoner kronor i resultatbonus till kunder och medlemmar. Det betyder att du som kund och medlem i KSSS kommer att få en reduktion på nästa års försäkringspremie.

Kompetent Skadereglering

Det går bra för Svenska Sjö, hela 86% är mycket nöjda med hur Svenska Sjö hanterar en skada. Det är vi på Svenska Sjö mycket stolta över och en trygghet för dig om oturen skulle vara framme.

Nästan 10% fler klubbmedlemmar väljer Svenska Sjö - Testa räkna premie du också!

Som medlem i KSSS har du alltid 10% rabatt på premien och 10% rabatt för nautisk kompetens. Kontakta gärna Svenska Sjö för fri försäkringsgenomgång. Det är nu på vintern man ska se över sitt försäkringsskydd och om du väljer att teckna försäkring i Svenska Sjö utgår dessutom 100kr till KSSS ungdomsverksamhet.

Testa räkna premie! >>klicka här>> eller ring oss på 08-541 717 50.

Erbjudande till dig som ännu inte testat Svenska Sjö

Nytecknar du försäkring före 1 augusti 2016 får du:

  • Båtolycksfallsförsäkring utan kostnad det första året, värde 200 kr
  • 10 % rabatt utöver ordinarie KSSS-rabatt på hela båtförsäkringen det första året

Läs mer och beräkna pris på svenskasjo.se, ange medlemskap i KSSS och kod NY16 när du tecknar försäkring för att inte missa dina förmåner. OBS, du kan nyteckna före 1 augusti även om försäkringen ska starta senare.

Ansvarig redaktör KSSS-Publicerad 2015-05-15