Nyheter
 • KSSS Blogg: Det drar ihop sig

  2017-04-26 - KSSS

  Så är våren här. Tror jag, den tycks ha tagit ett uppehåll just när jag skriver det här. Isarna har i alla fall gått, träningsverksamheten är i full gång och man börjar ana att det nog skall bli en seglingssommar även detta år.

 • Outteridge: "Det är ett helt nytt spel"

  2017-04-25 - America's Cup

  De senaste månaderna har det pratats mycket om design och prestanda för tävlingsbåtarna ACC. Men för att nå framgång i America’s Cup måste ett lag också kunna mästra det tuffa taktiska spelet i matchracing.

 • Vårrullen - först ut på Baggen

  2017-04-23 - Kappsegling

  Söndagens säsongspremiär ”Vårrullen” på Baggensfjärden omfattade tre klasser och sammanlagt fem race plus ett finalrace. Saltsjöbaden bjöd på vackert och friskt vårväder, plus sex grader, strålande sol med nordvästliga vindar runt fem m/sek.

 • Richard Brisius VD för OS 2026

  2017-04-23 - OS

  Seglaren och KSSS-medlemmen Richard Brisius har utsett till kampanjchef och VD för SOK:s OS-bolag. Hans uppdrag blir att få vinter-OS till Stockholm 2026.

 • Artemis Youth Team gör sig redo för Bermuda

  2017-04-13 - America's Cup

  Artemis Racings ungdomslag har höga förväntningar inför Red Bull Youth America’s Cup som avgörs på Bermuda i juni. Under våren kommer de att värma upp med att försöka kvala in till Match Cup Sweden.

 • Artemis Racing obesegrade på träning

  2017-04-13 - America's Cup

  Den andra omgången av Race Week, där America’s Cup-lagen tränar mot varandra med sina ACC-tävlingsbåtar, blev fyra blåsiga dagar. Artemis Racing vann nio raka race.

 • Dags att anmäla sig till KSSS träning i vår

  2017-04-07 - Träning

  Nu när våren har gjort sitt intågande så börjar även träningsverksamheten på KSSS. Vi erbjuder träning både i Ranängen (Djursholm) och i Saltsjöbaden. Direkt efter påskhelgen inleder vi träningen både på helger och på vardagskvällar.

 • Medelhavseskader i den kroatiska skärgården

  2017-04-03 - KSSS

  KSSS bjuder in till en oförglömlig seglingsvecka med KSSS och Navigare Yachting. Tillsammans upplever vi det bästa från den kroatiska skärgården och träffar nya vänner - både stora som små. Vi lägger stort fokus på att barn och ungdomar ska få uppleva seg ...

 • Sök Mange Olsson stipendiet

  2017-04-01 - KSSS

  Nu är det dags att söka stipendier ur Mange Olssons Minnesfond. Fonden delar årligen ut två eller fler stipendier till unga seglare i Sverige. Syftet är att stötta unga svenska seglare att nå sina personliga mål inom sporten.

 • KSSS och North Sails bjuder in till träningsclinic 22 april för Far East28, J/70 och F18

  2017-03-29 - Kappsegling, Träning

  KSSS, i samarbete med North Sails, bjuder härmed in till träningsclinic för klasserna Far East28, J/70 och F18 på lördag 22 april innan Vårullen.