Nyheter

Segla på etervågorna

2012-06-29 - I den nya radiostationen Radio ÅF Offshore Race 91,8 får du reda på allt som händer runt kappseglingen ÅF Offshore Race. Du kan följa starterna direkt och få all aktuell information om både racet och vad som händer på plats i Race Village i centrala Stockholm.

– Man kan säga att vi är kappseglarnas egen radiostation. Det är första gången som racet har en alldeles egen radio som bevakar kappseglingen live. Förutom bevakning av racet sänder vi också intervjuer med de tävlande, pratar med besökare i Race Village, förmedlar information från tävlingsledningen och mycket annat, säger Martin Loogna som är en av programledarna. 

På midsommarafton var det premiär för Radio ÅF Offshore Race 91,8. Radioprofilerna Jesse & Loogna direktsänder just nu från Race Village på Kastellholmen i Stockholm inför publik. När båtarna startat på lördag den 30 juni tar studion i Sandhamn över. Därifrån bevakas seglingen runt Gotland och tillbaka till Sandhamn, målgången och den stora målfesten på bryggorna. Sändningarna pågår ända till efter målgång torsdag den 5 juli.

Sändningarna från 91,8 MHz hörs över hela Storstockholm. Dessutom sker samsändningar med Skärgårdsradion 90,2. Du kan även lyssna via gratisappen Skärgårdsradion i din mobil eller via webbradion. 

Ratta in 91,8 för att vara säker på att inte missa senaste nytt om ÅF Offshore Race!