Nyheter

Hammarhajar i Miami

2012-12-14 - Jesper kör hårt och när vinter slår till slår Jesper emot. Bra sparring av andra i annan typ av väder gör det inte svårt att köra på. Bronsmedaljören som coach gör inte saken sämre.

 

Jag var i början av förra veckan i Stockholm på Svenska Olympiska Kommittens(SOK) talangselektion. Där hade jag många möten och träffade läkare, sjukgymnaster och fystränare. Så nu får jag vänta några dagar på svar om jag kommer med i programmet. Flög sen direkt till Miami och har hängt här sedan. Vi har istället för att segla inne i bukten innanför Key Biscane tränat precis utanför Miami Beach, vilket är ett lite roligare ställe att segla på, då det är öppet hav.

Idag skulle vi träna undanvindar, så vi bogserades ut i golfströmmen och seglade läns i ett par knops motström i några timmar. Fick sällskap av två hammarhajjar som simmade några meter brevid mig. Trodde först det var stora delfiner, men så fick jag syn på huvudet.. :) Andra gången jag fått syn på hammarhajjar. Såg en i Perth för ett år sedan också!

Imorgon ska vi ut i golfen och segla ett par timmar undanvind runt Key Biscane och in i bukten där vi ska hålla till nästa vecka. Då kommer även team Kanada och besöker Miami.