KSSS Artemis Youth go TeamRacing

KSSS Liga utmanar kända amerikanska unisversitet i lagsegling

Idag var det lagsegling mot fem starka lag utanför Alameda på Encinal YC. Vi hade stora förhoppningar på dagens övningar, men mötte starkt motstånd. I lätt lätt vind kom brisen efter hans upp till 4 m och perfekt lagseglings vind. Vann första matchen rätt övertygande, men lag kapten visade upp ett lite för stressad attityd vilket gjorde laget blev lite ... osäker, men vi vann och det var det viktigaste. Sen blev det två "torsk" på raken och oron spred sig ännu mer.

Efter lite pepptalk, mer struktur och koncentration på både fart i båt och uppdelning efter start kom gänget igång och tog två raka och kom till final om tre lag..med tre segrar och två förluster

I finalen så slog vi både Califonia University of Berkley och West Washington University, så vi kände oss som segrare. Tyvärr var det så att alla matcher räknades så vi hade en seger för lite i round robbin. WWU tog hem segern, men vi kände oss som den moraliska segraren oavsett" final är final, va". Under dagens tävling kom seglare från Team Artemis och kollade och Paul Cayard som hedersgäst och prisutdelare.

BBQ och en nice avslutning på "Glasscafet" innan det bär iväg hemmåt mot Stockholm.
Ytterligare en helt fantastik dag

Hampus/Antonia/Johanna/Lussan Anna/ Julia / Björn