Nyheter

Avtackning av Tessan och fystest i snön

2012-11-30 - Igår hade vi avtackning av vår Klubbdirektör Therese ”Tessan” Ahlström. För att sammanfatta tacken som framfördes under kvällen kan vi konstatera att Tessan under de här fem åren har vitaliserat KSSS högst avsevärt och med sin energi sett till att ta klubben till en ny nivå.

Exempel på detta är ju ÅF Offshore Race som inte tillkommit utan Tessans engagemang och målmedvetenhet. Vi önskar henne nu all lycka till inför framtiden, där hennes nya arbetsplats blir managementföretaget Centigo.

Nya klubbdirektören Johan Hedberg kommer att tillträda den 1 februari 2013 och fram till dess kommer Marie Båge och Björn Johansson att vara tf klubbdirektörer  med ansvar för verksamhetsfrågor respektive sportsliga frågor.

Apropå sportsliga frågor kan vi konstatera att våra elitseglare igår hade fystest. Härligt! Åretruntsatsning är vad som fordras om man vill nå den absoluta toppen och här är segling inget undantag från övriga sporter. Denna satsning möjliggörs i KSSS fall av de medlemmar som generöst bidragit till vår elitsatsning inför Rio-2016. Är du också intresserad av att bidra? Hör i så fall av dig till vår sportchef Björn Johansson på bjorn@ksss.se

Och slutligen skickar vi en hälsning till Ralf Aspholm, Mange Olsson och andra KSSS medlemmar som seglar den transatlantiska tävlingen ARC mellan Gran Canaria och St Lucia. Gå in bli inspirerad på http://www.worldcruising.com/arc/eventfleetviewer.aspx

Har du frågor kring eller synpunkter på KSSS och dess verksamhet? Maila mig på staffan.salen@salenia.se

Staffan

Läs Staffans blogg på Ordförande har ordet