Nyheter

Stort tack för en stor regatta!

2012-10-10 - I helgen avhölls en av årets största regattor alla kategorier inte bara i KSSS utan i landet nämligen KSSS Olympic Class Regatta. Samlade fanns 485 seglare och 428 båtar från fem länder.

Både optimist och e-jolle samlade över 100 deltagare! Förutom den goda uppslutningen har regattan också den charmen att den samlar alla från OS-guld medaljörer (Max Salminen tex) till förstaårs optimistseglare. Vädrets makter var med oss och förhållandena var näst intill perfekta med strålande sol och goda vindar.

Vi hade också förmånen att ha en högklassig organisation kring regattan både vad gäller kansliet, funktionärer (inte minst från träningsföräldraledet) och även en inlånad tävlingsledare i form av Robert Ohlsson från GKSS som sedvanligt skötte sin uppgift med bravur. Även övriga inblandade i arrangemanget både till sjö och till havs: tack skall ni ha!! Tack också till alla seglare som lagt tid och resurser på att delta i regattan, utan er blir det ingenting. Och slutligen tack till Anna Klange, kappseglingsansvarig på KSSS kansli och Fredrik Olsson, ordförande i Bankappseglingskommittén som varit sammanhållande spindlar i nätet.

Det är när vi har sådana här fantastiska arrangemang som man är extra stolt att vara ordförande!

Har ni tankar eller synpunkter kring KSSS och dess verksamhet, hör av er till mig på staffan.salen@salenia.se

Staffan

Läs Staffans blogg här: Ordförande har ordet