Nyheter

KSSS och Generic Mobile inleder samarbete med sms tjänst för skadeanmälningar

2012-04-26 - Alla våra båtar kommer att utrustas med instruktioner samt ett mobilnummer dit du kan sms:a om du upptäcker en skada. Sms:et kommer direkt in till kansliets e-post och felet kan då åtgärdas så snabbt som möjligt.

Läs mer om Generic Mobiles tjänst sms via e-post här:
URLGeneric Mobile - SMS via e-post

Alla KSSS båtar kommer att utrustas med en klisterdekal med instruktioner och ett mobilnummer för skadeanmälan. När någon skickar ett sms omvandlas det till ett e-post meddelande som kansliet enkelt kan ta emot och agera på. Samarbetet medför en smidigare hantering både för KSSS medlemmar ute till sjöss och för personalen på kansliet.

Generic Mobile som levererar tjänsten är ledande i Sverige på sms- och faxtjänster. De har över 5000 storföretag, outsourcingbolag, räddningstjänster och larmcentraler som kunder.

Det unika med Generic Mobile är att de har en egen plattform som omvandlar både sms och fax meddelanden till andra format. Ett sms blir till ett e-post meddelande och tvärtom. Bokningssystem, Affärssystem, Larmsystem eller andra program kan enkelt skicka ut sms eller fax direkt från systemet med Generic Mobiles tjänster. Det är också möjligt att sköta all faxtrafik via befintlig e-post adress helt utan faxmaskin, faxserver eller annan hårdvara, s k "molntjänst".


Läs mer om effektiv och spännande kommunikation via sms och fax:
URLGeneric Mobiles hemsida