KSSS söker ekonomiansvarig

Vill du vara med och driva och utveckla vår ekonomifunktion? I rollen som Ekonomiansvarig får du ett helhetsansvar för all ekonomi inom KSSS

Du sköter självständigt hela kedjan från bokföring, avstämningar till bokslut och årsredovisning. I ditt arbete ingår också att göra budget, prognoser, likvidprognoser och uppföljningar. Ekonomisk rapportering och analys är något KSSS vill utveckla vidare och där du kan tillföra mycket. Du rapporterar direkt till Klubbdirektören.

Som Ekonomiansvarig kommer du även att vara behjälplig vid finansieringsfrågor. En viktig del i rollen är att effektivisera arbetet, utveckla nya rutiner och implementera dessa. I tjänsten ingår även ansvar för löner och personalfrågor. Tjänsten är en halvtidstjänst som går att kombinera med t.ex. egen konsultverksamhet.

Din profil:

- Minst fem till tio års erfarenhet av liknande arbete.

- Trygg i redovisningens alla delar och har ett utpräglat sinne för struktur och noggrannhet.

- Gärna erfarenhet från ett mindre bolag där du har gjort allt inom ekonomi, från ax till limpa.

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

- Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav.

- Erfarenhet av att arbeta med Hogia, CliqView och Baltzar är meriterande.

Vi söker dig som brinner för ekonomi, siffror, analys och förbättring. Du har ett affärsmässigt driv, är resultatinriktad och vågar komma med förslag på nya lösningar. Du är en prestigelös lagspelare som uppskattar den lilla organisationens fördelar och att ha trevligt tillsammans med dina kollegor. För att trivas i denna roll bör du ha förmågan att arbeta brett och hugga i där det behövs.

Vi erbjuder dig en nyckelposition med stort ansvar i en verksamhet som brinner för segling och service. Du får en spännande roll där du kan vara med och påverka i nära samarbete med Klubbdirektören samt möjlighet att utveckla ekonomifunktionen och bidra till klubbens fortsatta utveckling.

Låter detta intressant? Välkommen med din skriftliga ansökan snarast 19 december 2012 till:

KSSS, Att. Marie Båge, Box 118, 133 22 Saltsjöbaden

Du kan också maila in din ansökan på marie@ksss.se

Har du frågor kontakta gärna tf. Klubbdirektör Marie Båge på 08/556 16685