Nyheter

KSSS söker Klubbdirektör

2012-08-15 - Kungliga Svenska Segel Sällskapet, grundat 1830, är Sveriges största Segelsällskap med cirka 5.500 medlemmar, varav 2.500 juniorer, och med 1.500 i båtregistret införda segel- och motorbåtar.

Verksamheten omfattar kappsegling, träning, ungdom, utbildning, eskaderseglingar och klubbaktiviteter. KSSS driver även hamnverksamhet i Saltsjöbaden och Sandhamn.

Rollen som Klubbdirektör
Klubbdirektören är ansvarig för all verksamhet inom KSSS samt:
• Säkerställa att sällskapets vision för framtiden omsätts i tydliga strategier och samordna verksamheten mot gemensamma mål
• Leda det dagliga arbetet inom sällskapet och arbeta för ökad synergi mellan kansli och kommittéer.
• Driva och vidareutveckla verksamheten inom givna ekonomiska ramar samt ansvara för den kommersiella utvecklingen.
• Förväntas vara synlig ute i verksamheten inte minst under sommarhalvåret då verksamheten har sin högsäsong.

Du som person
KSSS söker en person som brinner för segling, men som samtidigt har de ledaregenskaper som krävs för att i en modern ideell organisation fortsätta att utveckla KSSS. Vi söker en person som värnar om KSSS traditioner, men som starkt och uthålligt kan genomdriva förändringar och som har en hög energinivå. KSSS vill framhålla att man satsar på juniorerna i organisationen och att man vill stärka sin ställning och utgöra en god plattform för kappseglingar på internationell nivå.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning där klubbdirektören rapporterar direkt till KSSS styrelse. Klubbdirektören har ett direkt personalansvar för cirka 12 personer på kansliet i Saltsjöbaden och ett indirekt ansvar för ett 100-tal säsongsengagerade personer. 

Information
Vid eventuella frågor vänligen kontakta Novare Fredrik Hillelson, på fredrik.hillelson@novare.se eller 073-520 00 62.
Ansökan skall vara Novare tillhanda senast den 10:e september 2012

Annonsen finner du här: Annons