Ordföranden får en blogg

Snart börjar det!

Som ordförande har jag nu fått en egen blogg på den nya hemsidan: Stort! Hoppas att med rimlig frekvens kunna hålla er informerade om vad som händer i KSSS och seglarvärlden i övrigt. Har ni synpunkter eller åsikter får ni gärna maila mig på staffan.salen@salenia.se.

Efter en lyckad invigning av ÅF Offshore Race igår kommer vi imorgon lördag att släppa iväg den första halvan av fältet. Enligt prognosen skall det bli friska vindar vilket uppskattas av alla seglare. Det droppar hela tiden in nya båtar i hamnen, det mäts in, kollas segel, väderprognoser och framåt kvällen blir det skepparmöte för de som startar imorgon och måhända lite seglarsnack över en öl på evenemangsområdet.

I eftermiddag har vi också en träff öppen för alla KSSS medlemmar där vi umgås, tittar på området och pratar segling. Kul! Det har varit och kommer att vara mycket sociala arrangemang under ÅFOR dagarna inne i stan och vi har fått ett väldigt positivt gensvar från både seglare och allmänhet på det här nya upplägget av Gotland Runt traditionen.

Slutligen kan jag med glädje konstatera att KSSS tog flest medaljer av alla klubbar på junior-SM som just avhållits i Råå. 5 medaljer blev det med Anna Mikkelsens guld i E-jolle som högsta valör. Ett fint betyg till vår träningsverksamhet och dess ansvarige Björn Johansson.

I'll keep you posted!

Staffan