Nyheter

SEARCH Magazine #4 2012

2012-08-29 - September månad är här och med den gör hösten sitt intågande. Det är nu lågtrycken sätter full fart in över landet och bjuder på både regn och rusk men också VIND och gillar man segling i alla dess former är hela registret varmt välkommet på besök.

The MULTIHULL issue bjuder naturligtvis på en hel del flerskrovssegling. Anders Lewander inleder med tankar kring skärgården och raidkonceptet, El Presidente rapporterar från Raid Revenge, Carolinj Brouwer – passionerad katseglare – profileras i Girls Allowed, ytterligare en raid, den här gången i norrbottska skärgården, fartfyllda bilder från både Extreme Sailing Series och Americas Cup av Jan Söderström m m.
 
Vi har dock inte glömt bort våra vänner på ett skrov och rapporterar från VM i både Farr 30 och 5o5 samt SM i Express och Drake, vi stiftar bekantskap med Express Youngsters, snackar ”mer och roligare segling” med Olle Langenius, frågar M&M hur det känns att vinna VOR, tittar närmare på nya Dehler 32 samt First 36,7 som ett bra begagnat alternativ, Patrik Salén på ett stycke draksymfoni.
 
Dessutom gear, trunks och sköna sidor bonusSURFING. Följ oss på facebook och twitter.
 
Vi önskar er en lång och varm sensommar och höst samt en kalender fulltecknad med segling och andra spännande äventyr!
 
/Redaktionen

www.searchmagazine.se