Snygg avslutning av Jossan på OS

Det blir inget medaljrace för Josefin Olsson som hade en tung dag igår (29,29) som egentligen grusade sina möjligheter till medaljracet där.

Snygg sorti av Jossan på OS  Dagen började med en bra 5:a med mersmak och avslutades med en 14:e, där undanvindarna kom mer till sin rätt idag på ”south course” i den 6-8 m starka vinden En total 18:e plats är inte Josefin speciellt nöjd med, men ojämn segling kostar på i poängen och tapp i listan. Denna gång får Josefin se medaljracet från läktaren på måndag, men jag hoppas att detta OS har givit mersmak och jag lovar att vi kommer att se en revanchsugen ”Jossan” mot OS 2016 i Rio.

I laser standard seglar Rasmus Myrgren en fantastisk regatta. Trots en "gul flagg" hängande i nacken och ett evigt passande från domarna, seglar han galant . En tredje plats totalt, en poäng före CRO. Den enda seglaren som kan hota Rasmus bronspeng. Det blir ett rafflande medaljrace och förhoppningsvis ytterligare en medalj till Sverige på måndagen. Denna gången är det omvänt. Rasmus måste punktmarkera kroaten och hålla honom bakom sig, det räcker!!!

Björn Johansson