Therese Ahlström lämnar KSSS

Therese Ahlström har beslutat sig för att efter fem år som KSSS Klubbdirektör gå vidare till nya utmaningar.

Therese har sedan 2007 utvecklat Sällskapet väsentligt inom en mängd olika områden. Hon känner nu att hennes uppdrag inom KSSS är genomfört och har därför valt att lämna.

”Det har varit fem fantastiska år där jag nu känner att jag uppnått mycket av det jag föresatt mig när jag började. Därmed känner jag också att det är dags för mig att söka mig vidare till nya uppdrag”, säger Therese Ahlström.

”Therese har, genom struktur och rutiner, tagit Sällskapet till en mer professionellt driven organisation” säger KSSS Ordförande Staffan Salén.” Med syfte att stärka Sällskapets ekonomi har Therese utvecklat KSSS olika verksamhetsben till att vara mer kommersiellt gångbara.  Därtill har hon varit drivande i att föra KSSS framåt som projektorganisation och har bland mycket annat framgångsrikt hållit i genomförandet av Volvo Ocean Race stoppet i Stockholm och ÅF Offshore Race.”

”Jag vill tacka Therese för det enorma engagemang och tid som hon har lagt ner på Sällskapet. Hon kommer att lämna ett tomrum efter sig som det kommer att bli en stor utmaning att fylla”, säger Staffan Salén.

Therese kommer att vara kvar på KSSS fram tom den 30 november. Arbetet med att hitta en ersättare inleds omedelbart genom Novare. Vänligen kontakta Fredrik Hillelsson på fredrik.hillelson@novare.se alt 073-520 00 62 för mer information.
Annonsen finner du genom att klicka på länken: Annons

För frågor kontakta antingen undertecknad på 070-531 01 11 eller Therese Ahlström på 0733- 58 66 58.

Med vänlig hälsning

Staffan Salén
KSSS Ordförande