Hett ombord på Artemis Racing

Imorgon börjar den sista deltävlingen i AC 45 WorldSeries. Artemis Racing går in och möter Prada med Chris Draper vid rodret i bäst av en match.

 Den svenska båten stragglar fortfarande lite i de täta situationerna. Av 10 träningsstarter har vi bara kommit lite sent i en och kommit runt första "korken"topp 5 efter första halvvinden i över sju starter. Där trodde jag att det skulle vara det svåraste momentet , säger Charlie, men vi har haft bra timing mot linjen. Vi kommer ändå in lite sent, tre - fyra minuter innan start för att få första valet Vi kommer att skapa mer tid imorgon innan start, så att vi får bättre positioner och bestämma själva. Vi hittar inte laylines riktigt bra än för att köra vårt eget race." but we getting there"

Som ni förstår blir det inga "dunungar" på den startlinjen, jag lovar. Dean Barker, Ben Ainslie,Roman Hagara,Mitch Booth, Francesco Bruni, Chris Draper, Tom Slingsby för att nämna några.

Imorgon startar tävlingen som sagt med MR en match, för att därefter segla två fleetrace med nio båtar. 14.05 streaming allive för dig som vill göra en "Stenmark!" Seglingarna värderas mer ju senare in i tävlingen vi kommer. Supersunday. The winner takes it all.

Hett ombord på ett hett eventet.............

Björn Johansson