KSSS America’s Cup-resa – Uppdatering

Senaste nytt inför resan till San Francisco och America's Cup. Besök hos Artemis Racing och nytt exklusivt event i samarbete med Helly Hansen

INBJUDAN som PDF

Vi besöker Artemis Racing

Vi har fått goda nyheter från Artemis Racing. Vi kan trots allt komma på besök hos Artemis i Alameda torsdag 12/9. Paul Cayard, Artemis Racings VD, kommer att berätta om projektet, seglingen, båten och hela resan mot seminfinalen mot Luna Rossa. Allt kommer inte att vara kvar på basen men det är en fantastisk anläggning i Alameda utanför San Francisco, väl värd att se.Buss avgår från hotellet i Fisherman’s Wharf kl 08.30 enligt plan.

Nytt event – Celebrating KSSS/Artemis Racing’s participation in 34th America’s Cup

Nu kan du anmäla dig till ett nytt och exklusivt evenemang på lördag kväll. I samarbete med Helly hansen bjuder KSSS in till en Cocktail Buffet på Observation Post, Presidio, i närheten av Fisherman’s Wharf och tävlingsplatsen. Vi hyllar Artemis Racing för deras insatser, tittar på en Modevisning med helly hansens senaste kollektion, äter, dricker, lyssnar på musik och minglar med seglare från Artemis och klubbarna i San Francisco. Vi kommer under kvällen att ha en Fundraising för KSSS ungdomssegling, med många bra priser. Inträde med mat och dryck: 125 USD.

Anmälan här