Nyheter

Blogg: Grattis Niklas, Jesper, Andrea, Ida, Rasmus!

2013-10-13 - KSSS Blogg Medan båtar lyfts upp ur vattnet runt kusterna har kappseglingssäsongen nått sin final i form av Mästarnas Mästare.

Detta är en drabbning där alla Svenska Mästare tävlar mot varandra för att avgöra vem som är bäst av de bästa. Ett väldigt kul format framtaget och arrangerat med bravur av Seglar Förbundet som också kopplar utdelningen av olika priser och utmärkelser till evenemanget.

Så hur gick det? Ur ett KSSS perspektiv mycket. Vann gjorde, en häpnadsväckande tredje gång, KSSS-seglaren Niklas Edler Svensk Mästare i Laser Master, tillsammans med sin besättning Mikael Björndahl och Mathias Hermansson.

Att vinna en gång i hårdast möjliga konkurrens är en bragd i sig, att göra det tre gånger är nästan svårbegripligt bra. Självklart är vi som klubb extremt stolta över Niklas och hans besättnings insats!

Därtill kom ytterligare SSF-utmärkelser KSSS-seglares väg: 

Laser seglaren Jesper Stålheim utsågs till Årets Seglare, brädseglaren Andrea Holm till Årets Junior och 29:er VM-silvermedaljörerna Ida Svensson och Rasmus Rosengren prisades för Bästa placering bland juniorer.

Därtill blev Mange Olsson postumt invald i Hall of Fame, vilket kändes både rätt och riktigt.

Enormt fina prestationer både på plats respektive under året ledde fram till detta. Vi alla i klubben har anledning att känna oss mäkta stolta över våra duktiga seglare!

Staffan

Läs mer på Ordförande har ordet