KSSS Blogg: Ladda ner Appen! Och solig invigning…

Måste ju bara dra en lans för KSSS-appen som går att ladda ner både på Iphone och Android.

Den är ett snabbare sätt att få till sig nyheterna i telefonen. Personligen har jag använt den sedan förra året och har därmed också smidigt kunnat följa våra reguljära KSSS-nyheter. Så det är bara att ladda ner!

För övrigt var det invigning igår. Solen sken Jonas Wiström på ÅF, Sten Nordin från Stockholms Stad samt undertecknad pratade och tackade deltagare, funktionärer, sponsorer och varandra. Solen sken och det kunde inte varit så mycket bättre. Anslående körsång iscensattes också av Lilla Kören för att rama in det hela. 

Jag gick runt på området timmen före invigningen och man kan konstatera att vi lärt oss en hel del från förra året och den återkoppling vi fick. Mängden ändringar kanske inte är mer än 10 % men effekten är minst 50% i upplevd kvalitet. Eget mingel- och barområde för seglarna, fler toaletter och duschar, en något annorlunda vinklad scen, Operakällarens bistro samt alla tält samlade på Skeppsholmssidan är några av de saker som gjorts sedan förra året. 

Båtarna börjar nu strömma in på allvar i hamnen. Om ni går runt i området, glöm inte att ta er till de bortersta pontonerna bortanför af Chapman. Där ligger de största båtarna som tex 100-fotare, Swanbåtar och Imoca 60:an Hugo Boss.

Have fun!

Staffan 

Lär mer på Ordförande har ordet