KSSS söker Administrationsansvarig för vår lägerverksamhet

Cecilia Lundquist som under 5 år på ett mycket förtjänstfullt sätt skött KSSS lägeradministration går nu vidare till nya uppgifter. Därför söker vi nu hennes efterträdare.

KSSS strävar efter att erbjuda våra unga medlemmar en fantastisk lägerupplevelse och det kan bara åstadkommas genom duktiga ledare, härliga sommaröar, bra båtar och en välorganiserad planering.

Som administrativt ansvarig för våra läger jobbar man mycket nära styrelsen för vår Juniorkommitté och har bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för rekrytering, organisation och handledning av instruktörer/praktikanter/husmor
    för lägren.
  • Ansvara för planering och genomförande av instruktörsutbildningen
  • Planera och koordinera lägerverksamheten
  • Ansvara för uttagningen av lägerdeltagare samt därefter den löpande kommunikationen med deltagaren och hans/hennes målsmän.
  • Underhålla medlemsregistret
  • I samarbete med Informationskommitteen arbeta med marknadsföringen av lägren vid mässor, i press och i samband med KSSS evenemang.
  • Ansvara för redovisning av aktivitetsbidrag, SISU uppgifter och andra relevanta kansliuppgifter.

Vi söker dig som har mycket bra administrativa kunskaper, mycket hög känsla för service samt vana vid att arbeta självständigt. Kunskaper i segling är meriterande men inte absolut nödvändigt. Vi tror att du också har ett starkt idrottsintresse.

Som person trivs du i en omväxlande roll som innebär både självständigt arbete såväl som ett nära samarbete med kollegor och våra kommittéer. Du motiveras av en utvecklande roll i en mindre organisation. Planering och organisering är viktigt för dig samtidigt som du är kreativ och kan tänka i nya banor. Du är en engagerad och serviceorienterad person som tycker att den dagliga kontakten med KSSS medlemmar känns lockande. 

Känner du att detta är ett jobb för dig ber vi dig att skicka din CV samt ett personligt brev till johan@ksss.se. Skriv gärna KSSS ansvarig lägeradministration i ämnesraden. Vi vill gärna ha din ansökan före den 22 november kl. 17.00. Vi kommer att rekrytera löpande till denna tjänst.

Har du frågor ang. tjänsten så är du välkommen att kontakta endera Cecilia eller Johan Hedberg på johan@ksss.se eller 08/556 166 80.