LIROS inleder samarbete med KSSS.

LIROS är ny sponsor till KSSS. Den väletablerade tågvirkestillverkaren finns redan närvarande i de stora evenemangen världen över, som America’s Cup, Volvo Ocean Race och de Olympiska Spelen.

Samarbetet med KSSS blir ytterligare ett engagemang på svenskt vatten som företaget satsar på.

– Med tanke på vår verksamhet så faller det sig naturligt att samarbeta med KSSS. Sjösporten har vi ju gemensamt. Dessutom är KSSS en bred klubb som tillåter en bra marknadsföringsplattform. Vi ser samarbetet som en marknadsföringsplattform främst av två anledningar, dels för att bygga vårt varumärke ännu starkare och dels för att utveckla nya produkter ihop med KSSS elitlag, säger Johnny Källman, VD på LIROS.

Från KSSS ser man fram emot det nya samarbetet.

– Hela samarbetet bygger på att vi skall ha den bästa utrustningen som finns att tillgå. LIROS har väldigt hög kvalitet på sitt tågvirke och ett brett sortiment. Det känns fantastiskt att kunna rigga alla båtar med LIROS. Det betyder mycket för seglarna, klubben och därmed också för hela KSSS, säger Björn Johansson sportchef på KSSS

– Våra produkter används av världsstjärnor och professionella seglare. Eftersom vi tycker att KSSS är en av världens bästa klubbar, så känns det självklart att vi ska vara en aktiv del av verksamheten, säger Johnny Källman. 

För mer information, kontakta:

Johnny Källman, VD LIROS, 0708 -198100, jk@lirosropes.se

Björn Johansson, Sportchef på KSSS 0733-583530 bjorn@ksss.se