Medlemsresa till Team SCA

Genom ett samarbete mellan KSSS, GKSS och Team SCA kan vi erbjuda våra medlemmar en unik resa till Team SCAs träningsbas på Lanzarote, Kanarieöarna.

Vi flyger charter direkt från Stockholm och Göteborg till Lanzarote med Fritidsresors flygbolag TUIfly och vi bor på fyrstjärniga Costa Calero i Puerto Calero på Lanzarotes sydostkust. Vi reser måndag 17 mars 2014 och är tillbaka i Sverige en vecka senare, 24 mars 2014.

Under veckan kommer vi att besöka Team SCAs bas och träffa hela teamet. Eventuellt får vi segla med tävlingsbåten. Vi kommer att arrangera en regatta med J80:or och vi kommer att ordna flera utflykter och aktiviteter både dagtid och kvällstid. Det blir givetvis också mycket tid över för egna aktiviteter och sol och bad. I Puerto Calero finns många möjligheter till olika aktiviteter på vattnet (segling, paddling, dykning) och på land (cykelutflykter, golf, vingårdsbesök).

Läs mer om hotellet här. Vi ordnar transfer mellan hotellet och flygplatsen (cirka tio minuter). Hotellet ligger alldeles utanför Marinan och endast fem minuters promenad från Team SCAs bas.

Pris per person i dubbelrum inklusive frukost – inklusive flygbiljett och om- och avbokningsskydd: 8 700 kr. Senast 10 oktober behöver vi er anmälan. Då betalas också en handpenning på 1 400 kr för flygbiljetten. Resterande 7 300 kr ska vara inbetalada senast 5 februari 2014. Utflykter och arrangemang är givetvis frivilliga och betalas på plats – men till rabatterade priser. Tillägg för enkelrum är 800 kr.

Vi har reserverat 16 flygstolar från Stockholm och 16 från Göteborg. Så vänta inte med er bokning. Det är först till kvarn som gäller. Skulle det vara färre än 20 personer som bokar in sig på resan senast 10 oktober så ställer vi  in och alla inbetalade pengar kommer då att återbetalas.

Vid frågor, skicka ett mail till KSSS informationsansvarige, Mats Olsson, på mats@ksss.se.