SM-silver och brons i Drake till KSSS efter blåsig avslutningsdag.

Sista dagens seglingar i Båstad bjöd på vindar om 10-12 meter med rejäl sjö. Detta innebar en hel del incidenter bland de 40 båtarna men också utrymme att uppvisa alternativt träna på sin boathandling i hårt väder.

De duktiga Danska båtarna med både VM- och EM-guld under bältet visade att de hanterade de lite stökiga förhållandena mycket bra och tog därmed hand om de tre första platserna i tävlingen. 

Svenska mästare kan de dock inte bli utan det blev istället Martin Pålsson med besättning seglandes för GKSS. Detta trots att Martin blev spolad överbord i sista seglingen! 

SM-silvret gick till förra årets mästare Lumme från KSSS med Olle Jo, Patrik Salén och KSSS ordförande Staffan Salén som besättning. Även bronset gick till KSSS genom Team Linda bestående av Peter Bergman, Stefan Löhr och Henrik Söderberg.

 De tre tävlingsdagarna har präglats av omväxlande väder, proffsiga arrangemang till havs och trevliga dito till lands. Seglarna tackar för SM-arrangemanget och ser fram emot kommande seglingar.

Mer information om seglingarna...