Shuwalow/Klinga bästa svenska båt.

Tim och Hanna kometstart i ny OS-klass.Då hände det som många trodde, men inte visste. Tim Shuwalow och Hanna Klinga har precis börjat sin OS-satsning.

Tränat med italienarna  under förvåren i Italien och med Fredrik Lööf på Gardasjön också Italien, en vecka. Efter det har det varit hårdträning även här på Mallorca. 

Vi har fått en ny konstellation i en ny intressant OS-klass Nacra 17, Klassen måste seglas av en mixed besättning, där många tror att killen måste vara fram i båten, men Tim och Hanna visar upp annat och kör tvärtom. Tims bakgrund i F 18 klassen och Hannas bakgrund från jolleklassen och gammal seglargymnasieelev från Motala kommer att glädja oss mycket framöver. 

Slutresultat en sjätte plats här på Mallorca var stark , eftersom vädret har varit väldigt krävande. Mycket vind, stora vågor och även skiftande vind från nord har tävlingen varit utslagsgivande

Jepser Stålheim började medaljracen bra, men fick en gulflagg och fick snurra i ett jämt läge och tappade från tvåa till sist i mål i första seglingen. Han kom tillbaka efter sin ilska mellan seglingarna efter en liten dispyt med domaren.tio totalt.

Nästa världscup blir redan om två veckor i Hyeres Frankrike där KSSS inte har så många båtar på plats. Där kommer vår Josefin Olsson att starta i laser radial.

Vintern har inte släpp därhemma men vi kör på ändå.

Björn Johansson 

Resultat...