Fyra topp placeringar i Abu Dhabi.

Vi gratulerar Lisa Ericson/ Hanna Klinga till silvermedaljen i 49 er FX, men våra tjejer är inte långt efter.

Det blev ett silver och en sjätte och två åttor. De svenska seglarna gjorde ett bra avslut på dagen medaljrace. Poängavståndet fram till medalj var för lång redan från början för våra KSSS seglare.
Lisa Ericson och Hanna Klinga tog en fantastisk silvermedalj och deras bästa placering någonsin totalt på en världscup tillsammans.
Julia och Cissi gjorde också en fantastisk insats, även om de också gärna varit med och slagit om medaljerna. Vi är fortfarande lite för ojämna även ...om vi fått seglat under riktigt bra förhållanden, men vi gasar vidare. Vi vann iaf KSSS barometern avslutar Julia.
Även Jesper var med riktig bra i finalen och rundade två efter första kryssen. Han har inte varit domarnas "favis" den regatta så det måste finslipas lite på undanvinden för att bli kvitt "gulflaggorna".
Josefin var också med i början på dagen medaljrace, men kom lite fel på slutet av första kryssen vilket bäddade för tappet precis innan första kryssmärket. Hon kom aldrig tillbaka mot täten, men klättrade ändå två båtar totalt.

KSSS barometern
6. Julia Gross/ Cissi Jonsson
8. Josefin Olsson och
8 Jesper Stålheim