KSSS Business Cup 27/6 på Skeppsholmen

På KSSS Business Cup får KSSS partners möjlighet att mötas och prata affärer, inspireras av intressanta föreläsningar och kappsegla på riktigt med hjälp av professionella coacher. Evenemanget produceras av AtSea Events.

Fredagens KSSS Business Cup var det sista i raden av årets totalt tre evenemang. Först upp på scen var Per Carleö, Marketing Manager på Volvo Personbilar Sverige. Per Carleö guidade deltagarna genom Volvos projekt och samarbeten med kända svenska artister och det kritikerrosade samarbetet med Zlatan Ibrahimovic.

Totalt nio lag kämpade tappert för att få med sig årets sista pokal hem till kontoret. Deltog gjorde ÅF, KSSS, KLA Legal, Bilia, Upplands Motor Lag ett och två, Skandia, Boo Energi och Elfvik Strand. Fredagens tävlingar bjöd på mer action än någonsin då adrenalinet ökade i takt med grundstötningarna (två) då det likt alla tidigare år visar sig vara väldigt grunt mellan Skeppsholmen och Kastellholmen.

Efter sex genomförda race samt en final var det ingen mindre än KSSS som lyckades hålla sig i täten och ta hem vinsten, tätt följt av ÅF på andra plats och KLA Legal på en tredje plats. En extra eloge skall ges till ÅF som har deltagit i samtliga KSSS Business Cup med ett nytt lag per tävling. Därmed lyckas ÅF med att stå för den bästa serien med totalt två andra platser och en fjärde plats. 

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagande lag. Väl kämpat och stort tack för att ni deltagit i årets KSSS Business Cup! Vi ser fram mot planeringen inför nästa år och vi tar gärna emot era synpunkter på hur vi tillsammans kan utveckla KSSS Business Cup.

Vi önskar er alla en trevlig sommar och ta gärna en titt på bilderna från KSSS Business Cup.

Trevlig ÅF Offshore Race helg önskar KSSS Business Cup!