Nyheter

Boatflex & KSSS

2015-03-02 - Medlemsaktivitet KSSS har tillsammans med de andra Kungliga Klubbarna i Norden valt att gå med i Boatflex. Boatflex är en "kompis" marknadsplats för uthyrning av privata båtar mellan medlemmar av respekterade båtklubbar. Tanken är att KSSS medlemmar ska, när allt är utbyggt, kunna hyra båtar via medlemmar i andra båtklubbar över hela världen.

KSSS medlemmar ska också ges en möjlighet att hyra ut sina båtar till duktiga seglare från våra systerklubbar. Alla uthyrningar är fullt försäkrade genom samarbete med First Marine A/S och Lloyd's of London.

Utöver att ge KSSS medlemmar en ny förmån så går en del av uthyrningssumman tillbaka till KSSS Ungdomsverksamhet.

Boatflex är grundat av de välkända danska seglarna Jacob Bojesen och Jonas Høgh-Christensen. Deras vision är att få människor att segla mer och ge tillbaka till sporten som vi alla älskar genom att göra segling mer tillgänglig för människor i alla åldrar. När du hyr din båt genom Boatflex stöder du goda initiativ för idrotten då Boatflex donerar 8% av sina inkomster till verksamhet som gör något positivt för sportens utveckling.

Detta är ett enkelt och säkert sätt att hyra båt i ett nätverk av passionerade och erfarna seglare, samtidigt som du minskar dina kostnader.

På länken nedan kan Du läsa mer i detalj hur systemet fungerar och vad Du själv behöver göra för att anmäla dig till systemet. 

PRESENTATION som PDF

Läs mer på www.boatflex.com