Det börjar i strålande sol!

Under en varm och klar kvällssommarsol hälsades alla deltagande besättningar välkomna till årets ÅF Offshore Race av finansborgarrådet Karin Wanngård, huvudsponsorn ÅF:s koncernchef Jonas Wiström och KSSS ordförande Staffan Salén. Närmare tusen personer hade slagit sig ner vid huvudscenen i Race Village för att vara med och njuta av värme och underhållning.

Karin Wanngård prisade tävlingsarrangemanget som ett utmärkt tillfälle att locka folk till Stockholm. Jonas Wiström såg tillfället som en bra möjlighet att locka egen personal att uppleva spänningen med segling och puffa för ÅF som en bra arbetsgivare. Staffan Salén tog tillfället i akt att tacka alla frivilliga volontärer och funktionärer som gjorde detta stora evenemang möjligt att planera och genomföra.

Det blev en lättsam tillställning i vänlig atmosfär och med förväntningar om en spännande havskappsegling. Bryggorna börjar fyllas och alla deltagare ska vara på plats senast fredag kväll. Nu väntar vi alla på starten av den allvarsamma leken.