GULDföre gick mot platinaföre.

Palma visar upp sin bästa sida.

Dagens seglingsförhållanden hade allt. Trycket kommer lite snett utifrån, Börjar runt lunch tid med 8 knop som ökar allteftersom till hela 16 knop. Relativt korta vågor för att vara den vindriktningen.
Förväntningarna var höga och den som tog tillbaka från förlusten idag var 470 killarna Anton och Fredrik. Vi ville lite för mycket idag och ville ha mer, men det straffade sig säger Fredrik lite irriterat.
Jesper tappade också två placeringar efter dagens två race.
Josefin kom tillbaka lite idag, men får det tufft att nå en topp tioplacering.
FX tjejerna Julia och Cissi tappade topp tio skiktet efter dagens race. Vi är ändå glada att vi håller vår jämnhet, och vi krigar vidare mot en nytt medaljrace på lördag säger Julia
Morgondagens avslutande race kommer att börja i lätt mellan vind och nå 15 knop fram emot eftermiddagen. Det kommer att gynna oss.
Ida och Rasmus i Nacra ligger väldigt bra till att kvala in till Världscupen i Hyeres. efter tre riktig bra race idag även om det seglade över målpinnen och fick runda om och tappade 10 båtar på det. De ligger trea i silverfleeten, 30 p upp till sista kvalplatsen på tre race imorgon.

KSSS Barometern efter andra finaldagen.
5. Jesper Stålheim, Laser
6. Anton Dahlberg/ Fredrik Bergström, 470
13. Julia Gross/ Cissi Jonsson, 49er FX
14. Josefin Olsson, Laser R
31. Ida Svensson/ Rasmus Rosengren
40. Adam Holm, RSX
48. Fanny Baumann, RSX
51. Gustav Pettersson/ Marcus Anjemark, 49er
54. Sandra Sandqvist/ Hannes Westberg, Nacra 17
63. Andrea Holm, RSX
104. Claes Törnsten Laser S

/ Björn Johansson