Guldläge för Jossan i Abu Dhabi

Två spikar på Laserbanan idag. Jossan började och Jeppe följde efter. Det blev en fantastisk bra utdelning på våra tre toppbåtar i dagens två seglingar som kvalade fyra svenska båtar till medaljrace i morgon.

Josefin hade en bra chans till att vara i ledningen, men fick en "gulflagg" på sista länsen i den lätta vinden och tappade 12 båtar. Så tätt låg alla 20 inför den sista gaten. Vinsten första gör Josefin som runner up till morgondagens medljrace. En poäng från NED och sju upp på trean.

Jepser hade två bra race där han vann ett race, där han verkligen gick på attack och fick rätt i sitt tänkt på vägvalet igen. Två spikar efter sex race tar honom upp på en femte plats inför medaljracet. Riktigt tätt bakom ,men lite långt fram till medalj. Tufft sista race gör allt möjligt.

Vår 470 i Anton och Fredrik seglade starkt även idag och avslutade med en två i det sjätte racet. Det blev en lite irritation på morgonen där mätmannen gick runt och "checkade av lite detaljer på båten innan utgång. Störde en hel del då mät mannen blev lite "tysk" i sin approach. Ingen bra början, men killarna höll ihop dagen och ligger på en andra plats inför morgondagens medaljrace. Sju poäng upp till ettan AUS. Även Johan Molund och Sebastian Östling kvalade in i medaljracet som femte båt.

KSSS Barometern inför Medaljracet imorgon

2 Josefin Olssson Laser R

2 Anton Dahlberg/ Fredrik Bergström 470

5 Jesper Stålheim. Laser S

12 Fanny Baumman RSX

13 Adam Holm RSX