Jobba extra med båtförsäkringar

KSSS är delägare i båtförsäkringsbolaget Svenska Sjö tillsammans med bland andra Svenska Seglarförbundet, Kungliga Motorbåtsklubben och Svenska Kryssarklubben. Delägarskapet har gett oss en möjlighet att erbjuda extrajobb som försäkringsombud till ungdomar inom KSSS.

Du bör vara minst 21 år gammal. Du får gärna studera, men det är inget krav. Och du vill lära dig mer om en spännande bransch samtidigt som du lär dig försäljning. Du måste gilla nya kontakter och vara bekväm med att prata med KSSS medlemmar och andra båtmänniskor.

Under ett par kvällar i början av maj kommer Svenska Sjö att genomföra utbildning till försäkringsombud i KSSS lokaler i Saltsjöbaden. För de som klarar utbildningen erbjuder Svenska Sjö därefter kvällsarbete ett par dagar i veckan från KSSS i Saltsjöbaden. I första hand kommer vi att prata med KSSS medlemmar om deras behov av bra båtförsäkring. Svenska Sjö kommer att ha en försäkringsexpert på plats som coach under alla arbetspass.

Lönen består av en mindre fast del, kombinerat med en mycket bra provision. 

Skicka din ansökan med ett kort CV till johan@ksss.se senast den 24 april 2015. Vi kommer att rekrytera löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor så ring klubbdirektör Johan Hedberg på KSSS på 070-855 8999 eller Svenska Sjös marknadschef Alexander Larsson på 070-619 6446.

Välkommen med din ansökan.