Jossan och Jeppe till medaljrace I Hyères

Surt för Julia och Cissi I 49er FX. Missade medaljrace med 0 poäng

Det blev lite ris och ros på dagens övningar i södra Frankrike. Seglingsvädret var världsklass. Bäst för dagen blev Josefin som återigen tog sig till en final och visar att hon är att räkna med. Kolla in henne på vår Facebooksida.

Jesper gjorde en jämnare dag och tog också en steg vidare bland de bästa. Kolla även vad han tyckte på vår Fb sida.

Anton och Fredrik seglar på tok  på för säkra kort i mitten och kom efter rejält båda första kryssarna. Seglar upp sig fantastikskt på undnvindarna och andra kryssarna, men det är för långt att segla igenom 25 båtar. Hade behövt komma topp tre sista racet för att kvala in topp tio. Stannade på 16 plats vilket herrarna är mycket missnöjda med. Tåget går vidare.

Olyckligast ett idag blev nog Julia och Cissi som seglat riktig bra de sista två dagarna, kände att de hade en medaljrace på gång på väg in, men fick ge sig mot den tyska båten som hade samma poäng med hade de bästa resultatet i enskild segling. Surt …’men bra ändå tjejer.

Olykligast två blev Ida och Rasmus som var tvungna att ge upp efter ett varv då infästningen i sidovantet gick av genom uttmatting av bläcket  som sitter ingjutet Iiskrovet. Masten faller framåt med gennaker uppe. Inget övrigt blev skadat , men surt att inte få race, då det dessutom var fyra race idag.

Vi laddar för två KSSS medaljrace imorgon framför TVn Track Track med Jossan och Jeppe… Övriga svenskar som gick till medaljrace är Lisa Ericson/ Hanna Klinga 49er FX och Johan Molund/ Sebastian Östling, 470 herr

KSSS Barometern Hyères inför medalracet
4.Josefin Olsson, Laser Radial , medaljchans                                                                        7.JesperStålheim,Laserlitenmedaljchans                                                                              11. Julia Gross/ Cissi Jonsson, 49er FX  slutresultat
16.Anton Dahlberg/ Fredrik Bergström, 470 herr slutresultat                                                                         

35. Ida Svensson/Rasmus Rosengren, Nacra, slutresultat

Björn Johansson