KSSS söker en Administratör Kappsegling (50 % tjänst)

KSSS söker en erfaren administratör till våra olika Kappseglingar där ÅF Offshore Race just nu är det största. Utöver ÅF Offshore Race genomförs ett antal andra spännande kappseglingar både i Saltsjöbaden och Sandhamn. Ett exempel på en stor regatta i Saltsjöbaden är KSSS Olympiska Regatta där över 400 jollar avslutar säsongen.

Arbetet innebär framförallt att arbeta med rekrytering och utveckling av vår stora funktionärskår. En viktig del i detta är att utveckla KSSS funktionärsutbildning.

Utöver det så är det mycket informationsarbete mot seglarna innan regattor där stor del av arbetet sker över webb och Facebook. Även interninformation mot KSSS egna kommittéer ingår i arbetet.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av likvärdigt administrativt arbete, stark IT kunskap/webbadministration är ett absolut plus. Kan du också segla och har ett genuint intresse i sporten så är du antagligen perfekt för denna roll.

Jobbet är halvtid.  Din huvudsakliga arbetsplats kommer bli på vårt trevliga Klubbhus i Saltsjöbaden.

Din ansökan vill vi ha snarast dock senast den 30 oktober. Tillträde snarast. Maila den till magnus@ksss.se

Tjänsten kan tillsättas löpande.

Dina ev. frågor besvaras av KSSS Kappseglingsansvariga Magnus Woxén på 070-752 23 83

Välkommen med din ansökan

 


Kungliga Svenska Segel Sällskapet, KSSS är en av Sveriges äldsta föreningar och grundades 1830. Med över 5500 medlemmar är vi en av världens största segelklubbar. KSSS driver seglingsaktiviteter från nybörjare till OS nivå. KSSS organiserar träning, lägerverksamhet, kappseglingar samt driver marinor och gästhamnar. En stor del av verksamheten kretsar kring våra regattor där ÅF Offshore Race (f.d. Gotland Runt) är det största åtagandet. Utöver ÅF Offshore Race driver KSSS för närvarande ytterligare ett 10 tal regattor.