KSSS traditionella Modeshow kommer att ta en paus

Aktivitetskommittén som arrangerat Modeshow på våren under flera års tid kommer att prova något nått i år. Det blir en festlig och annorlunda eftermiddag och kväll i samband med starten av ÅF Offshore Race, 25-28 juni på Skeppsholmen i Stockholm.


– Vi vill komma närmare vår stora arena, det vill säga vattnet. Vi vill också komma närmare vår sport och ge våra partners från Modeshown chansen att synas i ett större sammanhang. Men vi vill givetvis som vanligt bjuda på en festliga dag tillsammans, säger Wivice Oest Mabon som är ordförande i Aktivitetskommittén.
 
Tanken är att vi träffas på eftermiddagen torsdag 25 juni då vi arrangerar en renodlad kvinnlig kappsegling utanför Skeppsholmen. De som inte vill ge sig ut på vattnet är välkomna att följa kampen från land. Efter kappseglingen ses vi i KSSS stora VIP-tält på eventområdet för att sammanfatta seglingen och lyssna till några av våra partners. Därefter tar festligheterna vid. Vi vimlar, umgås och nätverkar. Och givetvis avslutar vi kvällen med en god middag med goda drycker därtill – och underhållning från scenen.
 
Vi återkommer snart med ett detaljerat program och en formell inbjudan.