Nyheter

Nu drar träningsverksamheten igång.

2015-04-07 - Träning Våren är här och med den så drar träningen igång! Vi kör på vardagarna, kvällstid både i Ranängen och i Saltis. Några grupper har redan kört träning på helgerna men kör nu även igång träningen på vardagarna.

Under vecka 16 så drar de flesta träningsgrupper igång sin träning. Vi kommer att vänta lite med att starta med Opti blå samt Opti Ljusblå så det blir lite varmare i vattnet innan dessa seglare hoppar i båten.

För anmälan och info om träningsschema och tider:

För Saltsjöbaden: klicka här.

För Ranängen: klicka här

 

Lite nyheter på träningen 2015:

  • I Saltis i vår kör vi igång Laser/Ejolle Blå som riktar sig till de seglare som vill ha lite mer grundläggande träning innan man ger sig in de grupper som kör kappseglingsträning. För mer info klicka här.
  • KSSS har i saltsjöbaden gjort ett sammarbete med Jolleskoj som riktar sig till de allra yngsta. Jolleskoj riktar sig till åldrarna 6-8 år och som vill få vatten och sjövana innan man börjar i KSSS träningsverksamhet. För mer info klicka här.
  • Vi har ändrat lite på träningsdagar inför 2015 så våra olika Optigrupper kan träna mer tillsammans.
  • Unde maj månad kör vi träning i C55 för våra seglare som klivit ur Optimisten. är du nyfiken på att vara med så klicka här.

 

Är man inte redan anmäld till tränningen men ämnar att vara med så anmäl er direkt.

Vår anmälningsmodul finner ni enligt följande:

Saltsjöbaden

Ranängen