Sjöö Sandström – Official Timekeeper till KSSS

KSSS har inlett ett partnerskap med svenska urmakaren Sjöö Sandström som bland annat innebär att de blir ”Official Timekeeper” till ÅF Offshore Race.

Det är med stolthet Sjöö Sandström som svensk tillverkare av exklusiva armbandsur går in som Official Timekeeper under det största evenemanget i Stockholm, ÅF Offshore Race 25 juni-2 juli 2015. Sjöö Sandström kommer att stå värd för all tidtagning samt vara synliga i VIP området och i Race Village under hela evenemanget.

– Segling är starkt förankrad i vår historia och detta blir ett fantastiskt steg för Sjöö Sandström i vår satsning framåt. Att gå in som Official Timekeeper i ÅF Offshore Race är ett sätt för oss att nå ut bredare på vår hemmaplan, men också internationellt. Det skall bli otroligt inspirerande att hålla tiden åt de främsta seglarna i världen. Detta är starten på ett långt samarbete tillsammans med KSSS där vi får en chans att ge tillbaka till den idrott som gjort så mycket för oss, säger Felix Formark VD, Sjöö Sandström.

ÅF Offshore Race visar inte bara upp den unika staden Stockholm för världen utan är också ett evenemang med enkel tillgänglighet, stor upplevelse och hög miljöprofil. Detta race gör seglingen till en arenasport.

– Vi är glada att Sjöö Sandström ansluter som officiell tidtagare till KSSS och ÅF Offshore Race. Det är också spännande att vi tillsammans lanserar en unik och exklusiv medlemsklocka. Att ett välrespekterat svenskt varumärke som Sjöö Sandström vill associeras med Sveriges främsta organisation inom segling är givetvis glädjande, säger Henrik Jansson på KSSS.