Nyheter

Tung dag på jobbet i Copa Brasil

2015-12-17 - OS, Elit Våra OS hopp fick inte ihop någon del i strategin på någon bana under dagens race. Det var många som hämtade lyckan hela vägen ut på kanterna idag. Anton och Fredrik kom helt fel på kryssarna idag. Vinden på den yttre banan ”Pai” blev helt paj.

Sydost mellan 2-4 m/s. Fläckvisa tryck. Kände mig laddad för dagens övningar, säger Anton. Därav blev det intet. Vi lär oss hela tiden och det är precis det vi är här för denna vecka.

Laser klasserna fick segla på den inre banan ”Naval” och allt vi trodde på, som jag också gick för, såg ett tag riktigt bra ut men det rann ut i sanden. Ibland känns det lite drygt, men jag vill ha och får mycket tid här inne så skall jag få ihop det till slut, säger Jesper.

Jossan hade inte heller sin bästa dag. Jag tvekade på ett par beslut. Blev lite sen in action, men jag investerar i banken. Skiftsegling är min grej, men idag ville det sig inte.

Det väntade lågtrycket parkerade lite ifrån Rio, så vinden uteblev på de yttre banorna. Däremot kom trycket igång sen eftermiddag på de inre banorna med stora tryck och vinkel ändringar. Till för att tämjas. ”We getting there”
Följ oss gärna på:    

http://www.copabrasildevela.com.br/#!c_services/c1ger