Välkommen till SSF Junior Camp 14-15 november!

Svenska Seglarförbundet bjuder in dig som är juniorseglare till en inspirerande och utvecklande helg på Bosön. Du får genom föreläsningar, förebilder och praktiska övningar lära dig vad som krävs för att utvecklas vidare som kappseglare och mot långsiktiga mål som OS, America’s Cup och Volvo Ocean Race.

Du får med dig kunskap och verktyg för att driva och planera din egen fortsatta seglingssatsning samtidigt som du får umgås och ha kul med andra juniorseglare som älskar segling.

Vi vänder oss till dig som är född 1996-1999. Du går inte på Riksidrottsgymnasiet men har bestämt dig för att segling är din idrott och du har ambitionen och viljan att fortsätta utvecklas som kappseglare. Segling är en idrott som du kan hålla på med hela livet och vi på Svenska Seglarförbundet hoppas att dagarna på Bosön gör att du hittar vägar att fortsätta träna, tävla och utvecklas vidare i nya klasser och nya former av segling.

Var: på Bosön, Lidingö http://boson.nu/

När: 14-15/11 med start lördag kl. 10.30 och avslutning söndag kl. 15.00

Kostnad: Deltagaravgiften är 850kr och då ingår boende och mat. Avgiften betalas i samband med anmälan till Svenska Seglarförbundet på bankgiro 641-6945. Ange ditt namn på betalningen.

Resa: Resan bokar du och betalar själv men reseersättning betalas ut för resor som överstiger 300 kr. Spara kvittot och skicka/ta med det tillsammans med ifylld reseräkningsblankett till Karin Almquist, Daltorpsgatan 49, 412 73 Göteborg

Anmälan: Anmäl dig snarast men senast den 12 oktober via länken http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/661111

Kontrollera att du får en bekräftelse på din anmälan. Annars har den kanske inte kommit in. 

Ansvarig: Karin Almquist kommer att leda helgen på Bosön.

Vid frågor ring 0739-34 77 80 eller mejla karin@ssf.se.

Vi ses på Bosön!