Inbjudan till regelkvällar

Även kommande vinter anordnar KSSS och Stockholms Seglarförbund regelkvällar med avancerade regeldiskussioner för domare och andra intresserade. Detta efter de positiva erfarenheterna från motsvarande arrangemang förra vintern.

Avsikten är att vi genom att analysera och diskutera olika händelser som kan förekomma på kappseglingsbanan ska komma fram till konkreta slutsatser och på så sätt utveckla vårt gemensamma kunnande. Deltagarna förutsätts bidra med egna exempel.

Träffarna är avsedda för domare, men även andra intresserade med god insikt i kappseglingsreglerna är välkomna. Genomgången regelkurs är en förutsättning.

Mötena leds av Claes Lundin, som är av Seglarförbundet godkänd föreläsare i regelfrågor. Bo Samuelsson, ledamot i Seglarförbundets Regelkommitté, medverkar också.

Tre träffar är planerade:

  • Måndag 28 november 2016 kl 18-21
  • Måndag 16 januari 2017 kl 18-21
  • Måndag 13 februari 2017 kl 18-21

Träffarna äger rum i Östermalms Föreningsråds lokaler i Fältöversten, Valhallavägen 148. Ingången ligger vid busshållplatsen för linje 1, 4 och 72.

Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuds på kaffe. Dock krävs anmälan till bertil.grandinson@comhem.se senast torsdag före respektive träff.

Anmäl dig tidigt för att vara säker på att få plats eftersom deltagarantalet är begränsat.

Deltagarna bör vara utrustade med den nya versionen av Kappseglingsreglerna 2017-20.

Bertil Grandinson
Ordf i KSSS’ domargrupp
Tel 0708-67 54 71