Nyheter

Järudd/Hallström tvåa på sitt första senior SM i 49er.

2016-08-21 - Elit Sverige samlar ihop 9 båtar på startlinjen. De gjorde upp om SM titeln, i en puffig och svårseglad historia. Vann gjorde inte oväntat Fritiof Hedström/ Otto Hameln i en relativt suverän stil. Emil och Julius visade återigen att mycket träning ger resultat och börjar närma sig de bästa i klassen redan. Nu skall vi skaffa oss lite rutin i internationella fält ett par år sen är vi redo att utmana de bästa mot Japan 2020, säger Emil och Julle

Även ringrostiga Gustav Petterson är på väg tillbaka som denna helgen seglade med Marcus Höglander, likaså Marcus Anjemark som seglade med Pontus Dackhammar visade upp bra segling emellanåt i de nya konstellationerna. 
Även våra nya FX tjejer Vilma Bobeck/ Malin Tengström visade hög utvecklingskurva och kommer att överraska fler över tid. Rassalsetill med två spik idag.
Närmast har Emil/Julius och en ny båt i klubben med Fabian Bergman och Hugo Kristensson ett Junior VM i Holland om 10 dagar framför sig. Dit skall även tjejerna  och köra sitt första internationella mästerskap i klassen.
Stay tuned
Björn Johansson, direkt från gummibåten i Långedrag.

resultat

http://results.gkss.se/skiff16/