Nyheter

KSSS Artemis Youth Racing seglar M32 på Riddarfjärden nu 8-10 september

2016-09-07 - America's Cup, Elit Kom och kolla på våra elit juniorer och se hur de står sig mot de bästa i M32 klassen Rasmus Rosengren, Gustav Pettersson, Marcus Anjemark, Marcus Höglander, Eddie Klemets och Fritiof Hedström.De utmanar under dagarna tre på Riddarfjärden i en splitter ny båt som KSSS har till förfogande genom närstående intresserade i klubben. Laget skall inom 9 månader representera KSSS och Artemis Racing på Youth Americas Cup på Bermuda i mitten av juni 2017. De övriga i laget är Julius Hallström, Axel Munkby och Pontus Dackhammar som seglar i andra team under denna tävling.

Det skall bli otroligt kul att köra en tävling till redan nu efter förra veckan i Helsingfors i en inhyrd båt, säger Rasmus Rosengren som är rorsman. Vi har ett bra team, men med mycket lite tid i båten tillsammans, som vi nu råder bot på,  kan vi disponera klubbens båt och kan träna obegränsat i tid.

Vi har kört på Baggen i Saltsjöbaden de senaste dagarna och två pass igår här på Riddarfjärden, så vi börjar få ut blicken ut ur båten nu, konstaterar taktikern Gustav Pettersson.

Med åtta båtar på startlinjen så kommer det att bli sevärd racing.

Stay tuned

Björn Johansson