KSSS Blogg: Välkommen Stefan Rahm

Efter en mycket stimulerande effektiv process med en uppsjö av goda kandidater har KSSS beslutat att anställa Stefan Rahm som ny klubbdirektör.

Stefan är, efter att ha varit förbundsdirektör i Svenska Seglarförbundet de senaste elva åren, ett känt namn i seglarsverige och sällsynt väl lämpad för sin nya uppgift.

På SSF har han bland annat utvecklat koncept som Mästarnas Mästare och Allsvenskan i segling likaväl som att ha arbetat med seglingsutbildning i de många mindre klubbar som finns runtom i Sverige.

Han har också gedigna egna seglingsmeriter som ett VM-guld i E-jolle, OS-deltagande i Tornado 1992, seger i World Match Cup och två stycken satsningar i Americas Cup där han var taktiker ombord på Victory Challenge projekten.

Stefan kommer att vara en utmärkt ledare för KSSS med vår fortsatta vision att vara en av världens ledande seglingsklubbar. Jag tror också att Stefans bakgrund gör honom sällsynt väl lämpad att utveckla KSSS strategi att få ut fler seglare på sjön (under devisen alla kan segla).

Kort sagt: det här känns väldigt bra!

Slutligen vill jag återigen tacka Johan Hedberg för det förträffliga arbete han lagt ner som klubbdirektör de senaste fyra åren. Han lämnar med flaggan i topp och med ett KSSS i bättre skick än vad det någonsin varit tidigare.

Så tack Johan och välkommen Stefan!

Staffan

Läs mer från Staffan på Ordförande har ordet